Luethan Jumalan teoista keskuudessamme. (Lisätty 7.9.14)


Jos haluat uudestisyntyä tai uudistua...

Nettirukoilijat paastoavat säännöllisesti joka viikon tiistaina listoilla olevien pyyntöjen puolesta. Jokainen on tervetullut osallistumaan rukouspaastoon vointinsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Näillä palstoilla on monta Marjaa ja joskus Ristojakin. Herra kyllä erottaa jokaisen ja tietää, kenestä milloinkin on kyse. Mutta väärinkäsityksien välttämiseksi rukoilijoitten keskuudessa tämän rukouspalvelumuodon ylläpitäjät, Risto ja Marja Lindqvist, käyttävät aina nimimerkkiä "Risto ja Marja".
Yksittäisten rukouspyyntöjen ohella toisille rukoilijoille tuodut mielipiteet, hengelliset näkökannat tai ohjeet ja "opetukset" eivät välttämättä noudata "Riston ja Marjan" tekemän sielunhoitotyön linjaa. Muistathan, että tämä on rukouspalsta.


UUTUUS! Nettirukoilijoiden ryhmämatka! Suomenkielinen hengellinen karibian rukousristeily. Ohjelmien vetäjinä Risto ja Marja. Tule ilmoittautumaan mukaan: http://slummi.fi/evank-retket-haitille/

Voit laittaa rukouspyyntösi rukousmuurille käyttämällä alla olevaa kaavaketta. Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille antamiesi ohjeitten mukaisesti. Voit laittaa niin monta rukouspyyntöä kuin tahdot! Kun laittamasi rukouspyyntö ei heti näy listalla, älä laita sitä varmuuden vuoksi monta kertaa peräkkäin. Rukouspyynnöt tulevat palstalle näkyviin noin vuorokauden sisällä siinä järjestyksessä kun ne on lähetetty. Jos laittamasi rukouspyyntö on esim. 80. pyyntö sinä päivänä, niin pyyntösi tulee silloin näkyviin palstan sivulla 8. Älä pety, jos se ei ole sivulla 1 tai 2. Jokaisen pyynnön puolesta rukoillaan!

Rukouspalstoilla ei mainosteta järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.

Minä rukoilin

Rukoiltu 17 kertaa.

Nimetön

Rakas Jeesus sinä tiedät kuinka paljon minä ja mieheni sekä poikamme kärsimme hylkäämisen kirouksesta. Jeesus murra tämä kirous ja paranna haavat.

Saatu: 30/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 15 kertaa.

Nimetön

Henkilökohtainen asia, jonka vuoksi tullut ongelmia lähes koko elämän ajan. Rukoillaan, että Herra varjelisi nyt tässä tilanteessa uusilta ongelmilta ja antaisi viisautta ja ymmärrystä kaikille osapuolille. Kyseessä on eräs ihmissuhde. Rukoillaan, että olisi hyvä ihmissuhde ja rauha minun ja erään toisen henkilön välillä ilman turhia kahnauksia.

Saatu: 30/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 15 kertaa.

äiti

Pyydän rukousta, että poikani tapaturma-asiat menee eteenpäin vakuutusyhtiössä. Vakuutusyhtiö venyttää asioita ja viivyttelee ja ei halua antaa sitä mikä laillisesti kuuluu pojallemme. Herra auta voittoon poikamme kaikissa asioissa. Anna viisautta meille vanhempina auttaa, kun poikamme ei pysty itse hoitamaan asioitaan. Herra paranna epilepsia, sokeritauti, korkea verenpaine ja pelihimo sekä aivot, jotka kärsineet happivajauksesta sekä sielun haavat ja pelasta hänet ja morsian. Kiitos Jeesukselle ja esirukoilijoille.

Saatu: 30/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 15 kertaa.

Nimetön

Siunaa ja varjele Jumala perhekuntaani ja kaikkia rakkaitani ensiyönä ja huomenna,anna meille suojelusenkeleitä. Auta asuntokauppa.asiassamme. Anna meille voimia. Kuule rukoukseni.

Saatu: 30/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 14 kertaa.

Nimetön

Kiitos esirukouksistasi, esirukoilijani. On turvallista nähdä, että asioitteni puolesta rukoillaan.

Jaksatko vielä pyytää, että vanhan äitini vaivat helpottaisivat ja että voisin lähteä lomamatkalleni turvallisin mielin. Jos Jumalan tahto on, ettemme lähde ulkomaille, niin Hän estäköön sen. Jos lähdemme, niin antakoon Hän siunauksensa matkallemme, niin että se yhdistäisi minua ja miesystävääni, eikä erottaisi. Minulle varmuutta siihen, että meidät on tarkoitettu toisillemme ja Jumalan johdatusta avioliiton solmimiseksi.

Apua jännittämiseeni ja ahdistuneisuuteeni ja pelkoihini.

Poikani odottaa tutkimukseen pääsyä. On kipuja selässä, eikä tiedetä syytä, koska tutkimukseen jono. Auta Jumala häntä ja myös toista lastani, jolla talous tiukalla, kuten myös sairastavalla lapsellani.

Rakas Jumala, auta, että rahani riittäisivät ja saisin maksettua lainan, jonka joudun ottamaan. Anna läheisilleni ymmärrystä ja halua auttaa!

Varjele veljeni matka. Anna toiselle veljelleni apua työpainesiin.

Siunausta läheisilleni ja ystävilleni. Kiitos uskon löytymisestä erään läheiseni elämään.

Kuule meitä, Jumala, Jeesuksen nimessä. Hänen lupaukseensa turvaten. Aamen.

Saatu: 30/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 14 kertaa.

Nimetön

Kaikkiin työasioihini pyydän Jumalan selkeää johdatusta ja viisautta. Pyydän riittävää toimeentuloa, sopivaa työtä ja itselleni oikeaa mielenlaatua. Kiitos.

Saatu: 30/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 15 kertaa.

Nimetön

Siunausta naapuriin, jossa isäntä sairauslomalla ja emäntä tekee yhteisyrityksen kaikki työt. Huolettaa ettei hän vain joudu liian tiukille. Herra paranna! Anna voimia!

Saatu: 30/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 15 kertaa.

Nimetön

Herra anna työtä ja toimeentuloa. Siunaa apuraha- ja hankehakemukset. Anna yritykselleni tulla tilauksia.

Saatu: 30/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 15 kertaa.

Nimetön

Herra siunaa ja varjele isääni ja äitiäni. Vapauta isä viinasta ja anna hänelle uskon lahja. Paranna kaikki viinan aiheuttamat fyysiset ja psyykkiset vauriot. Anna äidille hyvä ja iloinen mieli. Vapauta hänet ahdistuneisuudesta. Eheytä koko perheemme. Anna siskoni välien korjaantua kaikkiin perheenjäseniin. Vapauta perheemme kaikesta mikä sitoo.

Saatu: 30/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

Ilona

Herra rakas, auta ja paranna akuutti verenvuoto kohdussani.

Saatu: 30/10/2014Tämä rukouspalvelu on Risto ja Marja Lindqvistin ylläpitämä.(Muusta työstä nettisivuilla Herralle.com.)