Luethan Jumalan teoista keskuudessamme. (Lisätty 7.9.14)


Jos haluat uudestisyntyä tai uudistua...

Nettirukoilijat paastoavat säännöllisesti joka viikon tiistaina listoilla olevien pyyntöjen puolesta. Jokainen on tervetullut osallistumaan rukouspaastoon vointinsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Näillä palstoilla on monta Marjaa ja joskus Ristojakin. Herra kyllä erottaa jokaisen ja tietää, kenestä milloinkin on kyse. Mutta väärinkäsityksien välttämiseksi rukoilijoitten keskuudessa tämän rukouspalvelumuodon ylläpitäjät, Risto ja Marja Lindqvist, käyttävät aina nimimerkkiä "Risto ja Marja".
Yksittäisten rukouspyyntöjen ohella toisille rukoilijoille tuodut mielipiteet, hengelliset näkökannat tai ohjeet ja "opetukset" eivät välttämättä noudata "Riston ja Marjan" tekemän sielunhoitotyön linjaa. Muistathan, että tämä on rukouspalsta.


UUTUUS! Nettirukoilijoiden ryhmämatka! Suomenkielinen hengellinen karibian rukousristeily. Ohjelmien vetäjinä Risto ja Marja. Tule ilmoittautumaan mukaan: http://slummi.fi/evank-retket-haitille/

Voit laittaa rukouspyyntösi rukousmuurille käyttämällä alla olevaa kaavaketta. Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille antamiesi ohjeitten mukaisesti. Voit laittaa niin monta rukouspyyntöä kuin tahdot! Kun laittamasi rukouspyyntö ei heti näy listalla, älä laita sitä varmuuden vuoksi monta kertaa peräkkäin. Rukouspyynnöt tulevat palstalle näkyviin noin vuorokauden sisällä siinä järjestyksessä kun ne on lähetetty. Jos laittamasi rukouspyyntö on esim. 80. pyyntö sinä päivänä, niin pyyntösi tulee silloin näkyviin palstan sivulla 8. Älä pety, jos se ei ole sivulla 1 tai 2. Jokaisen pyynnön puolesta rukoillaan!

Rukouspalstoilla ei mainosteta järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

Nimetön

Äidin matkalle varjelusta ja että hän saisi voimaa sairauksiensa kanssa. Tulevan juhlan puolesta.

Että jaksaisin järjestää kotiini ja aika riittäisi.

Perheellemme pelastusta.

Saatu: 21/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 20 kertaa.

Nimetön

Herra, pelasta P jo pian, pehmitä hänen sydämensä.

Saatu: 21/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 19 kertaa.

Nimetön

Oma mielenterveyteni meinaa yksinhuoltajana väsyä...uni katkeilee...Herra auta!

Saatu: 21/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 21 kertaa.

Nimetön

Poikani meinaa lopettaa koulun, on uhmakas, vain Jumala voi muuttaa hänen mielensä! Rukoillaaan tuota Jumalan suurta ihmettä. Sekä taloutemme puolesta!

Saatu: 21/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 16 kertaa.

Nimetön

Kiitän Saran kirjeestä. Se oli suuri lahja minulle. Kiitos mieheltäni tulevasta huolenpidosta ja hänen tuestaan. Ota pois turhat pelkoni rakkaudestamme. Ne nousevat pintaan entisten kokemuksieni myötä.

Saatu: 21/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 16 kertaa.

Nimetön

Esirukous Jeesus auta, että saisimme kodin siistiksi ja turhat roinat pois. Tavarahelvetti ahdistaa.

Saatu: 20/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 15 kertaa.

Nimetön

Olen sopinut puhelimitse asiasta. Olin kuitenkin saanut siitä pelottavan kirjeen. Isä Jeesuksen nimessä auta, että asia huomenna järjestyy ja ettei minulle ole tapahtunut siksi vahinkoa.

Saatu: 21/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 16 kertaa.

Nimetön

Esirukousaihe, minulla on tärkeä kokous torstaina työssä. Ahdistaa.

Saatu: 20/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 15 kertaa.

irti kahleista

Jeesus Siunaa ja varjele vanhempiani. Herra Jeesus auta tilanteessa rauhaan ja sopuun, jossa eräs henkilö painostaa meitä taloudellisesti.. Siunaa myös tätä painostajaa, että saisi elämänsä tasapainoon ja voisi eheytyä..

Saatu: 20/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 15 kertaa.

Golgatan tie kotiin vie

Esirukouspyyntö: Jumalan parantavaa kosketusta minulle. Vasemman poskionteloni avautuminen, kuivuuden tunteen ja kivun poistuminen, parantuminen. Kuumeeni poistuminen. Äidille ja pienokaiselle suojelusta ja varjelusta synnytyksen aikoihin. Jeesuksen Kristuksen nimessä ja maahan vuotaneessa sovinto veressä. Kiitos, kiitos, kiitos, kiitos, kiitos!! Halleluja Aamen! Kiitos Isä, että tämä rukous saa muuttua kiitosaiheeksi. Kiitos, kiitos kiitos!!

Saatu: 20/10/2014Tämä rukouspalvelu on Risto ja Marja Lindqvistin ylläpitämä.(Muusta työstä nettisivuilla Herralle.com.)