Luethan uudet kiitosaiheet rukousvastauksista. (Lisätty 17.6.14)


Jos haluat uudestisyntyä tai uudistua...

Nettirukoilijat paastoavat säännöllisesti joka viikon tiistaina listoilla olevien pyyntöjen puolesta. Jokainen on tervetullut osallistumaan rukouspaastoon vointinsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Näillä palstoilla on monta Marjaa ja joskus Ristojakin. Herra kyllä erottaa jokaisen ja tietää, kenestä milloinkin on kyse. Mutta väärinkäsityksien välttämiseksi rukoilijoitten keskuudessa tämän rukouspalvelumuodon ylläpitäjät, Risto ja Marja Lindqvist, käyttävät aina nimimerkkiä "Risto ja Marja".
Yksittäisten rukouspyyntöjen ohella toisille rukoilijoille tuodut mielipiteet, hengelliset näkökannat tai ohjeet ja "opetukset" eivät välttämättä noudata "Riston ja Marjan" tekemän sielunhoitotyön linjaa. Muistathan, että tämä on rukouspalsta.

Voit laittaa rukouspyyntösi rukousmuurille käyttämällä alla olevaa kaavaketta. Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille antamiesi ohjeitten mukaisesti. Voit laittaa niin monta rukouspyyntöä kuin tahdot! Kun laittamasi rukouspyyntö ei heti näy listalla, älä laita sitä varmuuden vuoksi monta kertaa peräkkäin. Rukouspyynnöt tulevat palstalle näkyviin noin vuorokauden sisällä siinä järjestyksessä kun ne on lähetetty. Jos laittamasi rukouspyyntö on esim. 80. pyyntö sinä päivänä, niin pyyntösi tulee silloin näkyviin palstan sivulla 8. Älä pety, jos se ei ole sivulla 1 tai 2. Jokaisen pyynnön puolesta rukoillaan!

Rukouspalstoilla ei mainosteta järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

äiti

Vapauta, paranna ja pelasta lapseni perheineen. Varjele ja siunaa heitä Jeesuksen Kristuksen nimessä, Aamen.

Saatu: 30/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

Nimetön

Rakas esirukoilijani. Iäkäs äitini kaatui. Hän loukkasi selkänsä ja on todella kipeä. Ei suostu olemaan sairaalassa. Hän jää moneksi päiväksi minun ja veljeni tyttären hoitoon. Säälin häntä, mutta en ymmärrä, miksi hän purkaa kiukkunsa minuun.. On aina purkanut. Yrittänyt hallita ja pitää talutushihnassa.

Meillä ei ole hyvät välit. Tunnen syyllisyyttä ja tunnen olevani suuressa kiitollisuuden velassa hänelle. Olen itse ahdistuneisuushäiriöstä yms kärsivä ja eläkkeellä ollut jo 10 v. Minä en jaksa alkaa äitini omaishoitajaksi. En jaksa.

Olen uudessa elämäntilanteessa muutenkin. Ehkä viimeinkin löytänyt sen oikean. Nyt tuntuu, että kaikki murenee.

Rakas Jumala Anna anteeksi, etten jaksa olla onnellinen siitä, että äitini vielä elää. Anna anteeksi, etten jaksa alkaa häntä hoitaa, vaikka minun pitäisi jaksaa. Älä rankaise minua!

Rakas Jeesus, kosketa häntä ja paranna. Anna minun nauttia uudesta elämäntilanteestani ja rakkaudesta. Viimeinkin.

Siunaa esirukoilijaani. Kuule meitä. Jeesuksen nimessä. Aamen.

Saatu: 30/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

isoisä

Pojanpojallani, Aleksilla, on todettu aivokasvain pahassa paikassa. Herra, vaikuta, että Aleksi lähtisi nyt hengellisiin kokouksiin, tulisi uskoon ja paranisi. Kiittäen, isoisä Heikki.

Saatu: 30/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 19 kertaa.

Leena

Rukoillaan, että saisin vihdoin kaupungin vuokra-asunnon! Tiedän, että jonot ovat pitkät, mutta neljännen lapsen odotus ja liian pieni asunto ahdistavat! Yksityisiin minulla ei ole varaa. :(

Saatu: 29/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 19 kertaa.

Mariam

Herra odotan jo kovasti , että annat apusi Pasin asioihin. Kiitos esirukoilijat. Siunausta .

Saatu: 29/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 19 kertaa.

Nimetön

En ole päässyt alkuun laihdutuksessa - pyydän itsekuria olla syömättä liikaa ja onnistumista laihduttamisessa. Pyydän työtä ja rahaa riittävästi. Kiitos.

Saatu: 29/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 16 kertaa.

EE

Anna meidän parisuhteen ja perheen olla aivan ihana. Aamen.

Saatu: 29/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 17 kertaa.

Nimetön

Jeesus auta ja johdata parisuhteeni tilanteessa. Herra tapahtukoon sinun tahtosi. Kiitos sinun voimastasi, viisaudestasi ja johdatuksestasi. Herra anna apusi tulla, sinun tahtosi mukaan. Amen.

Saatu: 29/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 17 kertaa.

Nimetön

Pyydän rukousta puolestani. en jaksa yksin taistella perheen narsistia vastaan. Hän yrittää murtaa minut valheillaan ja häikäilemättömillä tekosillaan ja on onnistunutkin. Olen aivan loppu, on niin kova ahdistus ja masennus asioiden vuoksi. Hän on saanut eristettyä valheillaan ja turhilla syytöksillään minut muusta perheestä. Uskon kuitenkin, että Jumala on oikeudenmukainen ja oikeus tulee voittamaan. Ajattelen, että totuus tekee vapaaksi, mutta silti kuorma tuntuu liian raskaalta. Tule Rakas Jeesus ja auta, kosketa, paranna Pyhän Henkesi kautta kaikki osapuolet, myöskin miniän äitiä, joka on ateisti, että hänkin pelastuisi. Rukoillaan sopua, rauhaa ja anteeksiantoa. Kiitos teille rakkaat esirukoilijat.

Saatu: 29/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 14 kertaa.

Nimetön

Esirukouspyyntö uskovan ystävän puolesta, että uudistuisi uskossa ja laittaisi ihmissuhteensa Jumalan mielenmukaiseen kuntoon ja lopettaisi väärät suhteet.

Saatu: 29/07/2014Tämä rukouspalvelu on Risto ja Marja Lindqvistin ylläpitämä.(Muusta työstä nettisivuilla Herralle.com.)