Luethan uudet kiitosaiheet rukousvastauksista. (Lisätty 17.6.14)


Jos haluat uudestisyntyä tai uudistua...

Nettirukoilijat paastoavat säännöllisesti joka viikon tiistaina listoilla olevien pyyntöjen puolesta. Jokainen on tervetullut osallistumaan rukouspaastoon vointinsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Näillä palstoilla on monta Marjaa ja joskus Ristojakin. Herra kyllä erottaa jokaisen ja tietää, kenestä milloinkin on kyse. Mutta väärinkäsityksien välttämiseksi rukoilijoitten keskuudessa tämän rukouspalvelumuodon ylläpitäjät, Risto ja Marja Lindqvist, käyttävät aina nimimerkkiä "Risto ja Marja".
Yksittäisten rukouspyyntöjen ohella toisille rukoilijoille tuodut mielipiteet, hengelliset näkökannat tai ohjeet ja "opetukset" eivät välttämättä noudata "Riston ja Marjan" tekemän sielunhoitotyön linjaa. Muistathan, että tämä on rukouspalsta.

Voit laittaa rukouspyyntösi rukousmuurille käyttämällä alla olevaa kaavaketta. Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille antamiesi ohjeitten mukaisesti. Voit laittaa niin monta rukouspyyntöä kuin tahdot! Kun laittamasi rukouspyyntö ei heti näy listalla, älä laita sitä varmuuden vuoksi monta kertaa peräkkäin. Rukouspyynnöt tulevat palstalle näkyviin noin vuorokauden sisällä siinä järjestyksessä kun ne on lähetetty. Jos laittamasi rukouspyyntö on esim. 80. pyyntö sinä päivänä, niin pyyntösi tulee silloin näkyviin palstan sivulla 8. Älä pety, jos se ei ole sivulla 1 tai 2. Jokaisen pyynnön puolesta rukoillaan!

Rukouspalstoilla ei mainosteta järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.

Minä rukoilin

Rukoiltu 9 kertaa.

Nimetön

Pyydetään läheisten uskoontuloa ja pelastusta. Perheissä paljon kaikenlaista pahaa- epäsopua ym. Kiitos

Saatu: 25/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 9 kertaa.

Nimetön

Herra pehmitä läheisten kivisydämet, että voisivat käyttäytyä toisia ihmisiä kohtaan rehellisesti ja jättäisivät kaikki vääryydenteot, juonimiset ja valehtelut ja toisista kaikenlaista pahaa keksien saavat ihmissuhteet rikki lähipiirissä. Paranna Herra heidät tuosta pahasta luonnehäiriöstä- narsismista, joka on päässyt todella pahaksi. Jumala voi tehdä ihmeitä ilman määrää. Hän voi eheyttää ja parantaa kun uskomme Häneen. Jeesus elää.

Saatu: 25/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 10 kertaa.

Nimetön

Silmissä on sairautta. Kuivuutta roskia ja paha tulehdus. Pyydetään Herralta Jeesukselta apua että nämä silmävaivat parantuisivat ja lähtisivät pois lopullisesti eivätkä enää uusiutuisi.

Saatu: 25/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 10 kertaa.

Nimetön

Rakas Isä, kiitos, että olet auttanut tähän hetkeen asti. Pyydän vielä, että Sinä autat ja ohjaat lastani muutossa, annat hänelle siihen apua. Jeesuksen veren suojaa hänelle ja hänen kavereilleen. Anna hänelle oikeita uskovaisia ystäviä tueksi. Siunaa hänen elämänsä ja opiskelunsa.

Saatu: 25/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 10 kertaa.

Nimetön

Kuule Herra minun suuri hätäni !

Saatu: 25/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 9 kertaa.

Nimetön

Pyydän rukousapua, että palkka-asiani selviäisi onnellisesti. Kiitos kun pyydät kanssani!

Saatu: 25/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 10 kertaa.

Marja

Kiitos Jumalalle kaikista rakkaista rukousystävistä!

Rukouspyyntö: Rukoilkaa poikani Raunon koko perhekunnan puolesta, uskoontulo on kaikista tärkein asia. Sonja on edelleen sairaalassa, ja nyt lääkettä annetaa ruiskeena. Anna Rakas Jeesus Kristus lääkäreille viisautta hoitaa Sonjaa oikein Pyhän Henkesi kautta, olethan Sinä ylilääkäri. Rakas Isä anna Susannalle viisautta pysyä pois baareista ja paranna hänen paniikkihäriönsä Poikasi Jeesuksen Kristuksen tähden. Rukoilkaa terveyttä ja viisautta kaikille perheen jäsenille. Shalom!

Saatu: 25/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 11 kertaa.

marjatta

rukoilkaa, että tyttäreni saa avun ja lohdutuksen edelleen tosi vaikeaa. ei halua uskoa ketään ,syyttää vaan itseään. lapsi 17v ja 7v kärsivät äidin tuskasta, kun mikään ei kiinnosta. elämä aivan umpikujassa. vain jeesus voi auttaa. hän ainut toivomme, jeesus kosketa ja anna toivoa elämään. kiitos taivaan isälle. amen

Saatu: 25/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 10 kertaa.

Leila

Jumala anna anteeksiantavampi sydän ja unohtaa kaikki vanha, ikävät riidat ja pahat asiat. Anna rakastavampi sydän. Siunaa Lauroja ja Tiinaa ja varjele kaikelta pahalta, kiitos Jeesus, aamen.

Saatu: 25/07/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 10 kertaa.

rukous

Jeesus siunaa lapseni loppuviikko ja ensiviikko. Anna täyttyä rakkaudellasi. Hoida hänen haavansa. Anna sinun viisauttasi kaikkiin kohtaamisiin ja haasteisiin. Isä siunaa, Jeesuksen nimessä. Järjestä talousasiat, annathan niihinkin armosi.

Saatu: 25/07/2014Tämä rukouspalvelu on Risto ja Marja Lindqvistin ylläpitämä.(Muusta työstä nettisivuilla Herralle.com.)