Luethan uudet kiitosaiheet rukousvastauksista. (Lisätty 24.11.13)


Jos haluat uudestisyntyä tai uudistua...

Nettirukoilijat paastoavat säännöllisesti joka viikon tiistaina listoilla olevien pyyntöjen puolesta. Jokainen on tervetullut osallistumaan rukouspaastoon vointinsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Näillä palstoilla on monta Marjaa ja joskus Ristojakin. Herra kyllä erottaa jokaisen ja tietää, kenestä milloinkin on kyse. Mutta väärinkäsityksien välttämiseksi rukoilijoitten keskuudessa tämän rukouspalvelumuodon ylläpitäjät, Risto ja Marja Lindqvist, käyttävät aina nimimerkkiä "Risto ja Marja".
Yksittäisten rukouspyyntöjen ohella toisille rukoilijoille tuodut mielipiteet, hengelliset näkökannat tai ohjeet ja "opetukset" eivät välttämättä noudata "Riston ja Marjan" tekemän sielunhoitotyön linjaa. Muistathan, että tämä on rukouspalsta.

Voit laittaa rukouspyyntösi rukousmuurille käyttämällä alla olevaa kaavaketta. Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille antamiesi ohjeitten mukaisesti. Voit laittaa niin monta rukouspyyntöä kuin tahdot!

Rukouspalstoilla ei mainosteta järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.

Minä rukoilin

Rukoiltu 13 kertaa.

Nimetön

Monien pettymysten jälkeen uskallan pyytää Isältä elämänkumppania, joka rakastaa syvästi minua ja minä häntä. Pyydän uskollista, tasavertaista ja turvallista suhdetta, jossa molemmilla on hyvä olla. Suhdetta, joka tulee vain ja ainoastaan Jumalan johdatuksessa. Muut johdatukset pysykööt kaukana tästä asiasta, Jeesuksen nimessä .

Saatu: 16/04/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 12 kertaa.

Nimetön

Minulla on muitten vaivojeni lisäksi myös paha refluksitauti.Tiedän että Herra voi auttaa ja parantaa ihan kaikessa.

Saatu: 16/04/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 11 kertaa.

Nimetön

Toinen jalkani on tapaturmien jälkeen lyhentynyt niin että luukkaan. Pakarahermot ärsyyntyneet. Toisella puolella iskiashermo puristuksessa, ns. valeiskias. Jalkaterästä jänne poikki ja toisen jalan polvi kipeytynyt pahasti. Kävely huteraa ja kivuliasta. Ohjeeksi annettu kuntosalia mutta sen jälkeen hermosäryt kovat joten en voi.

Saatu: 16/04/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 14 kertaa.

rukousvartio

Jeesus anna suomalaisille viisautta.

Katsoin tv2 Venäjä-iltaa ja järkytti millaisia höyrypäitä osa "keskustelijoista" oli! Tuli vahva tunne että esim eräs "dosentti" pieksi suutaan kuin joku propagandisti jota johdetaan Suomen itärajan takaa.

Jeesus anna Suomen kristityille viisautta! Jeesus anna Suomen päättäjille viisautta! Isä anna toimittajille viisautta ja totuudellisuutta!

Auta ettei kansa ole höyrypäitä villittävissä!

Rukoilkaa maamme itsenäisyyden puolesta. Siniristilippumme sisältää Jeesuksen ristin tuoman vapauden

Elävä Jumala armahda minua yksilönä ja meitä kansana synneistämme Jeesus anna meille armosi. Jeesus varjele Suomen rajat.

Herra herätä kansasi rukoustehtäväämme. On aika herätä.

Ei pidä antaa pikkuasiaoiden sumentaa isojen asioiden tajuamatta.

Jeesus rukoile kansamme Isä auta että saamme olla viisaita neitsyitä Joiden lampuissa öljy riittää

Saatu: 16/04/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 11 kertaa.

Nimetön

Herra auta minulla kohdelllaan epäoikeudenmukaisesti työssä

Saatu: 15/04/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 11 kertaa.

Satutettu ja pettynyt

Pyydän rukousta. Olen ilmeisesti pakotettu jättämään uskovan miesystäväni, joka saattaa loukata minua syvästi eikä itse ollenkaan tajua loukkaavansa eikä siis ole pyytänyt käytöstään anteeksi! Oikeaan aitoon rakkauteen ei koskaan ei milloinkaan kuulu toisen satuttaminen! Rukoilkaa minulle Jumalalta voimaa päästä tämän pettymyksen yli. Pyydän, että Jumala edelleen vahvistaa luottamustani siihen, että vielä löydän Jumalan johdattamana suoraselkäisen kunnon miehen, joka kunnioittaa, arvostaa ja kohtelee kauniisti sitä aarretta, joka todella olen sille oikealle ihmiselle.

Saatu: 15/04/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 11 kertaa.

Nimetön

Esirukous että mieheni uudistuis uskossa pian ja pystyis laihtumaan ja syy kuorsaamiseen löytyis. Esirukous että selviän tulevista töistä

Saatu: 15/04/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 11 kertaa.

äiti

Johdata Jeesus voimallisesti poikaani. Anna hänelle ilmestystä Jumala sinusta Isänä, kanna rakas Jeesus ja eheytä.

Saatu: 15/04/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 11 kertaa.

Nimetön

Pyydän teiltä paljon voimakasta rukousta uskovan K:n puolesta, joka on täysin sielunvihollisen sokaisema ja vietävänä. Elämä on ollut pitkään umpisolmussa ja nyt uhmapäissäin aikoo tehdä lisää ongelmia itselleen. Herra JEESUS, pysäytä hänet, PYSÄYTÄ !!

Saatu: 15/04/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 11 kertaa.

Nimetön

kadun syntejäni!!!! jumala anna anteeksi!!!! jeesus auta ja järjestä tämä toivottomalta tuntuva elämäntilanne ja poista pelot!!!! rukoilkaa hartaasti! kiitos! kiitos aiemmista rukousavuista!!

Saatu: 15/04/2014Tämä rukouspalvelu on Risto ja Marja Lindqvistin ylläpitämä.(Muusta työstä nettisivuilla Herralle.com.)