Luethan uudet kiitosaiheet rukousvastauksista. (Lisätty 17.6.14)


Jos haluat uudestisyntyä tai uudistua...

Nettirukoilijat paastoavat säännöllisesti joka viikon tiistaina listoilla olevien pyyntöjen puolesta. Jokainen on tervetullut osallistumaan rukouspaastoon vointinsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Näillä palstoilla on monta Marjaa ja joskus Ristojakin. Herra kyllä erottaa jokaisen ja tietää, kenestä milloinkin on kyse. Mutta väärinkäsityksien välttämiseksi rukoilijoitten keskuudessa tämän rukouspalvelumuodon ylläpitäjät, Risto ja Marja Lindqvist, käyttävät aina nimimerkkiä "Risto ja Marja".
Yksittäisten rukouspyyntöjen ohella toisille rukoilijoille tuodut mielipiteet, hengelliset näkökannat tai ohjeet ja "opetukset" eivät välttämättä noudata "Riston ja Marjan" tekemän sielunhoitotyön linjaa. Muistathan, että tämä on rukouspalsta.

Voit laittaa rukouspyyntösi rukousmuurille käyttämällä alla olevaa kaavaketta. Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille antamiesi ohjeitten mukaisesti. Voit laittaa niin monta rukouspyyntöä kuin tahdot! Kun laittamasi rukouspyyntö ei heti näy listalla, älä laita sitä varmuuden vuoksi monta kertaa peräkkäin. Rukouspyynnöt tulevat palstalle näkyviin noin vuorokauden sisällä siinä järjestyksessä kun ne on lähetetty. Jos laittamasi rukouspyyntö on esim. 80. pyyntö sinä päivänä, niin pyyntösi tulee silloin näkyviin palstan sivulla 8. Älä pety, jos se ei ole sivulla 1 tai 2. Jokaisen pyynnön puolesta rukoillaan!

Rukouspalstoilla ei mainosteta järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

Nimetön

Esirukous pastorin puolesta joka burn out että löytäis työn jossa viihtyy mutta ei uuvu

Saatu: 29/08/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

Nimetön

Esirukous että pääsisin pian vuorotteluvapaalle. Ja sitten löytäisin uuden työn. Olen uupunut.

Saatu: 29/08/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

Nimetön

Pyydän ystävälle vapautumista okkultismista että Pyhä Henki kirkastaisi hänelle sen vaarallisuuden ja vievän hänet kadotukseen, ellei tee parannusta, luovu ja irtisanoudu siitä. Rukoillaan, että Jeesus Kristus vapauttaa hänet siteistään ja uudistaa uskon. Kiitos ja ylistys Kaikkivaltiaalle Jumalalle!

Saatu: 29/08/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 17 kertaa.

Nimetön

Herra anna isän talon tikapuu- ja nuohousasian järjestyä. Taloon tarvittaisiin uudet tikkaat eikä piippua ole vuosiin nuohottu. Isä on alkoholisti eikä saa enää huolehdittua juuri mitään. Rakas Jeesus anna asian järjestyä.

Saatu: 28/08/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

Nimetön

Kiitos Herra että pojan yläaste on alkanut hyvin. Siunaa lastani, varjele päihteiltä ja muulta hölmöilyltä.

Saatu: 28/08/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 17 kertaa.

Nimetön

Herra siunaa murrosikäistä siellä koulun asuntolassa. Anna hänen pärjätä, varjele psyykkisiltä vaikeuksilta. Anna kirurgille viisautta tehdä hyvä päätös hänen polvivaivaansa liittyen: pitäisikö polvi leikata vai ei? Herra jos leikkaukseen päädytään, anna sen onnistua hyvin.

Saatu: 28/08/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

Nimetön

Isä Jeesuksen nimessä, huokaan taas puoleesi oman isäni puolesta. Herra, paranna hänen alkoholiongelmansa ja kaikki siitä seuranneet fyysiset ja psyykkisen vauriot. Anna isälle uskon lahja. Siunaa ja varjele äitiäni ja sisaruksiani perheineen. Eheytä perheemme.

Saatu: 28/08/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

Riitta

Pyydän esirukousta poikani perheen puolesta, en ole saanut tavata lapsenlapsiani vuoteen, ikävä ja kaipaus sydämessäni huudan apua Jumalalta, vain Hän voi vaikuttaa mielenmuutoksen ihmissydämissä Pyhän Henkensä kautta. Olen joutunut mustamaalatuksi ihmisten silmissä menneitten tapahtumien johdosta, jotka on jo sovitettu Jeesuksen kalliilla sovintoverellä. Jeesuksen veren suojaa pyydän, että voin rohkeasti kohdata ne pahanpuhujat ja opetella heitä siunaamaan ja rukoilemaan heille pelastusta.

Saatu: 28/08/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 19 kertaa.

Nimetön

Poista Herra kaikki väärät riippuvuudet lapseni elämässä tahtosi mukaan. Kiitos Isä että lapseni on Sinulle rakas. Pelasta ja paranna. Ylistys ja kiitos rakas Jeesus

Saatu: 28/08/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 24 kertaa.

Nimetön

Jeesus kosketa ja paranna poikaani. Hänellä on pahoinvointia ja väsymystä, ei oikein jaksa. Kiitos että hän jaksaa mennä töihin ja kiitos työpaikasta. Kiitos että vedät puoleesi ja uudistat uskossa. Johdata uskova puoliso. Kiitos

Saatu: 28/08/2014Tämä rukouspalvelu on Risto ja Marja Lindqvistin ylläpitämä.(Muusta työstä nettisivuilla Herralle.com.)