rukouspyyntö

Luethan Jumalan teoista keskuudessamme. (Lisätty 7.9.14)


Jos haluat uudestisyntyä tai uudistua...

Nettirukoilijat paastoavat säännöllisesti joka viikon tiistaina ja perjantaina listoilla olevien pyyntöjen, pyyntöjen laittajien, rukoilijoiden ja rukousristeilyn puolesta. Jokainen on tervetullut osallistumaan rukouspaastoon vointinsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Näillä palstoilla on monta Marjaa ja joskus Ristojakin. Herra kyllä erottaa jokaisen ja tietää, kenestä milloinkin on kyse. Mutta väärinkäsityksien välttämiseksi rukoilijoitten keskuudessa tämän rukouspalvelumuodon ylläpitäjät, Risto ja Marja Lindqvist, käyttävät aina nimimerkkiä "Risto ja Marja".
Yksittäisten rukouspyyntöjen ohella toisille rukoilijoille tuodut mielipiteet, hengelliset näkökannat tai ohjeet ja "opetukset" eivät välttämättä noudata "Riston ja Marjan" tekemän sielunhoitotyön linjaa. Muistathan, että tämä on rukouspalsta.


RUKOUSMATKA LOPPUUNMYYTY!
Voit ilmoittautua varalle mahd. peruutuspaikkoja varten.

UUTUUS! Nettirukoilijoiden ryhmämatka! Suomenkielinen hengellinen karibian rukousristeily. Ohjelmien vetäjinä Risto ja Marja. Tule ilmoittautumaan mukaan: http://slummi.fi/evank-retket-haitille/

Voit laittaa rukouspyyntösi rukousmuurille käyttämällä alla olevaa kaavaketta. Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille antamiesi ohjeitten mukaisesti. Voit laittaa niin monta rukouspyyntöä kuin tahdot! Kun laittamasi rukouspyyntö ei heti näy listalla, älä laita sitä varmuuden vuoksi monta kertaa peräkkäin. Rukouspyynnöt tulevat palstalle näkyviin noin vuorokauden sisällä siinä järjestyksessä kun ne on lähetetty. Jos laittamasi rukouspyyntö on esim. 80. pyyntö sinä päivänä, niin pyyntösi tulee silloin näkyviin palstan sivulla 8. Älä pety, jos se ei ole sivulla 1 tai 2. Jokaisen pyynnön puolesta rukoillaan!

Rukouspalstoilla ei mainosteta järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.

Minä rukoilin

Rukoiltu 23 kertaa.

Nimetön

Kaksi veljestä joutuneet sairaalaan halvauksen takia. Jeesus pelasta.

Saatu: 25/11/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 19 kertaa.

!

HERRAN KIRKKAUTTA! Kiitos ja kunnia Jumalalle ! Vetoan sanaasi: Eikö sitten Jumala hankkisi oikeutta valituilleen, kun nämä yötä päivää huutavat häntä avukseen. Viivyttäisikö hän heiltä apuaan? Kiitos JEESUS haluan nähdä kasvosi ja kirkkautesi SUOMESSA ja koti asiassamme, kaikki valheet joutuu häpeään, sinun kunniasi tähden, Aamen!

Saatu: 25/11/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 22 kertaa.

Nimetön

Menin kertomaan saamastani huonosta kohtelusta eräälle henkilölle. Tilanne on arkaluontoinen joten voitteko rukoilla, että asiat sujuisi turvallisesti ja oikeudenmukaisesti ja että väärintekijät joutuvat teoistaan vastuuseen, mutta asia etenisi turvallisesti. Rukoillaan myös hänelle viisautta, omantunnon ääntä, rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta tässä suuressa vastuussa, joka hänelle on uskottu. Asiat ovat niin arkaluontoisia, että helposti jos ne väärien ihmisten käsiin leviää, niitä voi joku käyttää minua vastaan. Rukoillaan, että tässä tapauksessa henkilö jolle ne uskoin, hoitaa hommansa ja tuntee vastuunsa. Rukoillaan hänelle vastuuta, lähimmäisenrakkautta, laupeutta ja omantunnon ääntä ja sitä, että Jumala vaikuttas tahtoa, tekemistä, ajatuksia ja kärsivällisyyttä sekä ymmärrystä.

Saatu: 25/11/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 22 kertaa.

lapa

Psykoosin jälkimaininkeja selvitellessä. Hyvä lääke on löytynyt kiitos siitä. Vielä kun saisi tämän pään kuntoon ni se olisi sitten siinä. Kohta kaksi vuotta taistelua takana.

Saatu: 25/11/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 22 kertaa.

Nimetön

Uskosta luopuneen ja seurakunnasta erotetun miehen puolesta.

Saatu: 25/11/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 22 kertaa.

Raimo

Margaret tarvitsee rahaa koulumaksuihin. Muuten hänet poistetaan lopullisesti koulun kirjoista. Pyydän rukoilemaan, että hän saisi tarvittavat varat. Kiitos.

Saatu: 25/11/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 22 kertaa.

äiti

Auta Jeesus tytärtäni ja vie hänen asiansa voittoon. Vahvista häntä ja oikaise ne vääryydet mitä hän on saanut kokea ajaessaan lapsensa asioita. Jeesuksen nimessä väistyköön kaikki valheen verkot ja tulkoon Jumalan rakkaus esille!

Saatu: 25/11/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 22 kertaa.

taija-tuuli

Jeesus auta tytärtäni uudessa työssään. Anna jaksamista erityisesti yö vuoroihin. Myös että oikea apu hänelle löytyisi.

Saatu: 25/11/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 21 kertaa.

lee-an

Herra Jeesus anna minulle selittämisen armolahja. Anna myös uutta voimaa sinussa.Rakkautta.

Saatu: 25/11/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 21 kertaa.

masa

Jeesus kosketa tänään voimallisesti ystävääni. Anna hänelle tulikaste Sinulta Jeesus. Murra se mikä on vielä esteenä. Isä pyydän myös kielilläpuhumisen armolahjaa hänelle!!!

Saatu: 25/11/2014rukouspyyntö
Tämä rukouspalvelu on Risto ja Marja Lindqvistin ylläpitämä.
(Muusta työstä nettisivuilla Herralle.com.)


Rukouspyyntö