Luethan Jumalan teoista keskuudessamme. (Lisätty 7.9.14)


Jos haluat uudestisyntyä tai uudistua...

Nettirukoilijat paastoavat säännöllisesti joka viikon tiistaina listoilla olevien pyyntöjen puolesta. Jokainen on tervetullut osallistumaan rukouspaastoon vointinsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Näillä palstoilla on monta Marjaa ja joskus Ristojakin. Herra kyllä erottaa jokaisen ja tietää, kenestä milloinkin on kyse. Mutta väärinkäsityksien välttämiseksi rukoilijoitten keskuudessa tämän rukouspalvelumuodon ylläpitäjät, Risto ja Marja Lindqvist, käyttävät aina nimimerkkiä "Risto ja Marja".
Yksittäisten rukouspyyntöjen ohella toisille rukoilijoille tuodut mielipiteet, hengelliset näkökannat tai ohjeet ja "opetukset" eivät välttämättä noudata "Riston ja Marjan" tekemän sielunhoitotyön linjaa. Muistathan, että tämä on rukouspalsta.


UUTUUS! Nettirukoilijoiden ryhmämatka! Suomenkielinen hengellinen karibian rukousristeily. Ohjelmien vetäjinä Risto ja Marja. Tule ilmoittautumaan mukaan: http://slummi.fi/evank-retket-haitille/

Voit laittaa rukouspyyntösi rukousmuurille käyttämällä alla olevaa kaavaketta. Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille antamiesi ohjeitten mukaisesti. Voit laittaa niin monta rukouspyyntöä kuin tahdot! Kun laittamasi rukouspyyntö ei heti näy listalla, älä laita sitä varmuuden vuoksi monta kertaa peräkkäin. Rukouspyynnöt tulevat palstalle näkyviin noin vuorokauden sisällä siinä järjestyksessä kun ne on lähetetty. Jos laittamasi rukouspyyntö on esim. 80. pyyntö sinä päivänä, niin pyyntösi tulee silloin näkyviin palstan sivulla 8. Älä pety, jos se ei ole sivulla 1 tai 2. Jokaisen pyynnön puolesta rukoillaan!

Rukouspalstoilla ei mainosteta järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.

Minä rukoilin

Rukoiltu 12 kertaa.

Outi

Rakkaat esirukoilijat, pyydän, että Herra pian johdattaisi hyvän aviomiehen elämääni, olen toistakymmentä vuotta sitä jo odottanut eli aika raskasta on ollut. Kiitos Herran ihmeellisestä huolenpidosta vaikeuksienkin keskellä ja että rakas äitini on pelastuksessa nyt myös!

Saatu: 1/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 12 kertaa.

Anna

Olen toivoton ja ahdistunut vaikean perhetilanteemme puolesta.

Saatu: 1/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 11 kertaa.

Nimetön

Pyydän Jeesuksen veren suojaa lapselleni ja viisautta huomenna raha-asioiden järjestämiseen. Kiitos Jumalalle joka yksin voi auttaa.

Saatu: 1/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 10 kertaa.

Nimetön

rukousta pyydän, korvani ei parantuneet yhdellä lääkekuurilla. kuulo heikentynyt toisesta korvasta. poskiontelotulehdus..uusi lääkekuuri.. Jeesus auttaisi..on ahtaat korvakäytävät ja nenä varioitunut homeesta..kauheesti lääkkeitä..JUmala koskettaisi, parantaisi..ei tarviisi laittaa putkia korvaan..

lääkekuurin jälkeen, kissa, koira, kokeet homepölyä.. on kissa minulla, jos tässä asunnossa on hometta..jeesus auta. pitääkö luopua kissasta..

työasiat .saisi auton myytyä..muutenkin ohjaa ja varjele. veren alle turvaan..vähän vaarallinen työ..enkelit vartioon

toisille lapsille vähän huumoria..liian tiukkoja..

lähetä jeesus apua. sähköt katkeaa..ei rahaa.. matkarahat pojan luo.. anna kunnon ystäviä. auttavia..nosta itsetuntoni..iloa hymyä..onnea.

Saatu: 1/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 9 kertaa.

lapa

Kiitos, että nostit minut. Vieläkin jaksaa ihmetyttää vaikka kaikesta on jo aikaa. Kiitos varjeluksesta pimeinä aikoina ja kiitos, että varjelet vieläkin.

Saatu: 1/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 9 kertaa.

Nimetön

Jotain outoa huimausta. Silmissä kumma tunne, näkö heikko, Herra parantavaa voimaasi pyydän tähän.

Saatu: 1/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 9 kertaa.

lapa

Kiitos herralle, joka näkee vaikeuteni ja osaa lohduttaa juuri oikealla tavalla. Kiitos tuesta, jota olen saanut tämän pitkän matkan aikana, ja kiitos toivosta, jonka olet minulle antanut. Hyviä asioita tapahtuu ja elämä vie eteenpäin. Kiitos, että olet kanssani joka päivä ja tuot lohdutusta minulle.

Saatu: 1/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 8 kertaa.

Nimetön

Jumala, en osaa enempää tai parempaa tehdä itse. Paranna suhteemme. Tuo takaisin se hehku, mikä joskus oli. Tee meistä sielunkumppanit, luo suhde jollainen miehen ja naisen välillä tulisi olla "kunnes kuolema erottaa". Olen yrittänyt kaikkeni, en vain osaa enempää. Pakko kai jättää tilanne vain Sinun haltuusi. Oltaisiinpa onnellisia ja rakastuneita yhdessä, nyt kun vauvakin on jo matkalla. Parhaita kumppaneita toisillemme. Auta meitä onnistumaan tässä.

Saatu: 1/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 8 kertaa.

Nimetön

Voi Herrani, mä oon niin taas langennu syntiin. Anna Jeesus anteeksi, puhdista verelläsi, ja anna voimaa sun voimastasi Herra vastustaa kaikkea syntiä ja saastaa. Puhdista ja uudista mieleni ja henkeni Herra Jeesus. Tuon Jeesus nyt syntini sun eteen, tunnustan ne ja tahdon sanoutua irti niistä sun nimessä Jeesus. Kiitos teille kaikille rukoilijoille, jotka saa sydämelleen rukoilla tämän asian puolesta ja viedä Herran eteen. Jeesus teitä siunatkoon ja kaikkia rukoilijoita ja tällä sivulla kävijöitä.

KIITOS JEESUS TÄSTÄ IHANASTA RUKOUSSIVUSTA. MONET RUKOUSAIHEENI ON MUUTTUNEET KIITOSAIHEIKSI:

Saatu: 1/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 8 kertaa.

Nimetön

Kävin viime viikolla palvelutiskillä mielestäni uusimassa pian päättyvän nettisopimuksen. En tiedä, mitä tiskillä työskentelevä ihminen teki, mutta sopimusta ei ole uusittu, tietoturva lakkasi toimimasta samana iltana ja laskulle on tullut jotain ylimääräistä, mitä siellä ei pitäisi olla. Kyseinen henkilö vielä pimitti aikaisemman sopimuskaavakkeen itselleen, vaikka se olisi kuulunut palauttaa minulle. Olen lähdössä selvittämään asiaa ja pyydän rukousta, että tällä kertaa asiat selviäisivät. En voi välttää epäilystä, että tarkoituksella pyritään huijaamaan ikäihmisiä näissä asioissa.

Saatu: 1/10/2014Tämä rukouspalvelu on Risto ja Marja Lindqvistin ylläpitämä.(Muusta työstä nettisivuilla Herralle.com.)