Luethan Jumalan teoista keskuudessamme. (Lisätty 7.9.14)


Jos haluat uudestisyntyä tai uudistua...

Nettirukoilijat paastoavat säännöllisesti joka viikon tiistaina listoilla olevien pyyntöjen puolesta. Jokainen on tervetullut osallistumaan rukouspaastoon vointinsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Näillä palstoilla on monta Marjaa ja joskus Ristojakin. Herra kyllä erottaa jokaisen ja tietää, kenestä milloinkin on kyse. Mutta väärinkäsityksien välttämiseksi rukoilijoitten keskuudessa tämän rukouspalvelumuodon ylläpitäjät, Risto ja Marja Lindqvist, käyttävät aina nimimerkkiä "Risto ja Marja".
Yksittäisten rukouspyyntöjen ohella toisille rukoilijoille tuodut mielipiteet, hengelliset näkökannat tai ohjeet ja "opetukset" eivät välttämättä noudata "Riston ja Marjan" tekemän sielunhoitotyön linjaa. Muistathan, että tämä on rukouspalsta.


UUTUUS! Nettirukoilijoiden ryhmämatka! Suomenkielinen hengellinen karibian rukousristeily. Ohjelmien vetäjinä Risto ja Marja. Tule ilmoittautumaan mukaan: http://slummi.fi/evank-retket-haitille/

Voit laittaa rukouspyyntösi rukousmuurille käyttämällä alla olevaa kaavaketta. Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille antamiesi ohjeitten mukaisesti. Voit laittaa niin monta rukouspyyntöä kuin tahdot! Kun laittamasi rukouspyyntö ei heti näy listalla, älä laita sitä varmuuden vuoksi monta kertaa peräkkäin. Rukouspyynnöt tulevat palstalle näkyviin noin vuorokauden sisällä siinä järjestyksessä kun ne on lähetetty. Jos laittamasi rukouspyyntö on esim. 80. pyyntö sinä päivänä, niin pyyntösi tulee silloin näkyviin palstan sivulla 8. Älä pety, jos se ei ole sivulla 1 tai 2. Jokaisen pyynnön puolesta rukoillaan!

Rukouspalstoilla ei mainosteta järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.

Minä rukoilin

Rukoiltu 23 kertaa.

Nimetön

Jeesus auta taloudellisesti!

Saatu: 24/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 22 kertaa.

Nimetön

Siunaa tuleva työviikkoni, anna viisautta. Anna ystäviä. Herra anna päästä naimisiin ja saada lapsia.

Saatu: 24/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 22 kertaa.

nimetön

Ystäväni pyysi rukoilemaan puolestaan kertomalla, että hän on kokenut hyvin rankkoja asioita hiljattain. En tiedä, mitä hän tarkoitti. Kiitos, että Jumala tietää. Rakas Isä, kosketa ystävää, lohduta ja auta juuri siinä asiassa, mitä hän tarkoitti. Kiitos tästä ystävästä. Hän on ollut ahkera esirukoilija. Kiitos, että hänellä on paljon rukoilevia ystäviä. Pyydän Jeesuksen veren suojaa ystävälle ja hänen perheelleen ja lähipiirille. Kiitos Isä, että kuulet ja pyyntö muuttuu vielä kiitosrukoukseksi. Jeesuksen nimessä. Aamen

Saatu: 24/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 21 kertaa.

Nimetön

Herra, kanna niitä, joita Utsjoen koulupuukotus koskettaa. Lohduta uhrin omaisia, koulukavereita, opettajia. Sinä voit johdattaa myös puukottajan armosi ääreen.

Saatu: 24/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 23 kertaa.

Saini

Mieheni on sairastunut ihosairauteen, aurinkokeratoosiin. Pyydämme Jeesuksen siunaavaa ja parantavaa kosketusta Hänen nimellensä kiitokseksi ja kunniaksi. Teitä siunaten ja Herraa kiittäen.

Saatu: 24/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 22 kertaa.

evakko

KIITOSAIHE. ASUNTOASIA JÄRJESTYI HYVIN, KIITOS JUMALALLE JA ESIRUKOILIJOILLE SIUNAUSTA.

Saatu: 24/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 20 kertaa.

nimetön

Rukoillaan Jeesuksen veren suojaa Tiinalle

Saatu: 24/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 19 kertaa.

Olli

Pyydän esirukousta erään johtavassa asemassa olevan henkilön puolesta. Herra sinä näet, mitä palautetta hänen täytyy saada tekemästään työstä. Kitios Jeesus että kuulet tämän rukouksen.

Saatu: 24/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 21 kertaa.

Pekka

Herra auta lapsuuden traumojen hoitamisessa. Kiitos Jeesus.

Auta asuntoasiassa. Vaikuta Jeesus virkailijaan, jonka kanssa juttelin. Asuinalueellamme tapahtunut paljon raakoja väkivallantekoja. Johdata uuteen kotiin. Kiitos Jeesus, että suojelet ja varjelet ja autat peloissa. Anna pelottomuuden henki ja luottamus Sinuun Jeesus.

Saatu: 24/10/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 18 kertaa.

Ulla

Jeesus sinä näet kärsivän naisen. Auta häntä kaikessa, missä apua tarvitsee. Anna viisautta kohdatessani häntä. Käyttäytyy hyvin törkeästi.

Herra siunaa erästä päiväkotia; henkilökunnalla vakavia ongelmia kommunikoinnissa lasten vanhempien kanssa. Tee ihme tässä tilanteessa.Jeesus auta lapsia ja hoitajia jotka tässä laitoksessa ovat.

Saatu: 24/10/2014Tämä rukouspalvelu on Risto ja Marja Lindqvistin ylläpitämä.(Muusta työstä nettisivuilla Herralle.com.)