Luethan Jumalan teoista keskuudessamme. (Lisätty 7.9.14)


Jos haluat uudestisyntyä tai uudistua...

Nettirukoilijat paastoavat säännöllisesti joka viikon tiistaina listoilla olevien pyyntöjen puolesta. Jokainen on tervetullut osallistumaan rukouspaastoon vointinsa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Näillä palstoilla on monta Marjaa ja joskus Ristojakin. Herra kyllä erottaa jokaisen ja tietää, kenestä milloinkin on kyse. Mutta väärinkäsityksien välttämiseksi rukoilijoitten keskuudessa tämän rukouspalvelumuodon ylläpitäjät, Risto ja Marja Lindqvist, käyttävät aina nimimerkkiä "Risto ja Marja".
Yksittäisten rukouspyyntöjen ohella toisille rukoilijoille tuodut mielipiteet, hengelliset näkökannat tai ohjeet ja "opetukset" eivät välttämättä noudata "Riston ja Marjan" tekemän sielunhoitotyön linjaa. Muistathan, että tämä on rukouspalsta.


UUTUUS! Nettirukoilijoiden ryhmämatka! Suomenkielinen hengellinen karibian rukousristeily. Ohjelmien vetäjinä Risto ja Marja. Tule ilmoittautumaan mukaan: http://slummi.fi/evank-retket-haitille/

Voit laittaa rukouspyyntösi rukousmuurille käyttämällä alla olevaa kaavaketta. Kun rukouspyyntösi on saatu, se laitetaan esille antamiesi ohjeitten mukaisesti. Voit laittaa niin monta rukouspyyntöä kuin tahdot! Kun laittamasi rukouspyyntö ei heti näy listalla, älä laita sitä varmuuden vuoksi monta kertaa peräkkäin. Rukouspyynnöt tulevat palstalle näkyviin noin vuorokauden sisällä siinä järjestyksessä kun ne on lähetetty. Jos laittamasi rukouspyyntö on esim. 80. pyyntö sinä päivänä, niin pyyntösi tulee silloin näkyviin palstan sivulla 8. Älä pety, jos se ei ole sivulla 1 tai 2. Jokaisen pyynnön puolesta rukoillaan!

Rukouspalstoilla ei mainosteta järjestöjen, yhdistysten, seurakuntien ym. nimiä, töitä eikä nettisivuja.

Minä rukoilin

Rukoiltu 4 kertaa.

Nimetön

Sain fiiliksen että erä vanha ystäväni on vaikeuksissa. En oikeen tiedä mitä minun pitäisi tehdä. Mietin että onko soittaminen liian tungettelevaa. Ainakin voin rukoilla tämän ystäväni puolesta, jota en ole nähnyt pitkään aikaan.

Saatu: 23/09/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 4 kertaa.

Nimetön

Pyydän esirukousta kun minulla on "levottomat jalat". On aikoja, että ne ei rauhoitu kun aina pitäisi kävellä, mutta ei enää jaksaisi. Illalla saan lääkkeen jolla nukun muutaman tunnin. Minulla on vahva usko, kun rukoillaan tapahtuu ihme paraneminen. Kiitos Maire

Saatu: 23/09/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 4 kertaa.

Nimetön

kiitos Herralle, kuvanlaatu asiassa apu tuli ja netti toimii liukkaammin, ihanaa:)

Saatu: 23/09/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 5 kertaa.

Nimetön

Rakas Isä, varjele lastani nyt ja viikonloppuna kaikesta pahasta. Pelasta hänet ja myös hänen ystävänsä. Auta häntä hoitamaan asiansa niin että työharjoittelu järjestyy. Lähetä enkelisi suojelemaan liikenteessä. Kiitos että Sinä yksin voit auttaa!

Saatu: 23/09/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 5 kertaa.

Kati R

Herra johdata miehelleni sellainen työ joka on paras mahdollinen hänelle ja joka on Sinun tahtosi hänen elämässään. Anna kärsivällisyyttä.

Saatu: 23/09/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 6 kertaa.

Kiitoksen paikka

Suurkiitos rukouksista: syöpäkontrollissa ei löytynyt mitään ikävää!

Saatu: 23/09/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 7 kertaa.

Nimetön

H on ollut todella hyvä uskova ja täysillä Jeesuksessa. Viime aikoina väsynyt, täyttynyt paljon pelolla, tullut sairauksia. Kova migreeni toistuu usein. Hakee apua ehkä vääristä hoitomuodoista. Apua ja vapautusta tälle henkilölle. Terveyden ja Pyhän Hengen täyttymystä. Joltain osin on vain haamu entisestä. Anna nähdä mikä on oikein ravinnon suhteen. Jotenkin on syömishäiriö. Samaa ongelmaa tyttärellä. Apua oikeiseen ravintoon ja vapautusta itsensä näännyttämisestä. Siunausta heidän elämään! kiittäen!

Saatu: 23/09/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 7 kertaa.

Nimetön

Auta Jeesus Tiina asiassa ja anna apusi meille. Väärin ymmärrystä ja ylireakointia. Auta Jeesus tässä minun päävaivassa ja sairauksissa ja paranna meidät molemmat. Jos Tiinalla kätkettyä vihaa tai muuta, paranna Jeesus, aamen.

Saatu: 23/09/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 6 kertaa.

Riitta

Pyysinkö kenties liikaa? Ahdistuksestani pyysin rukousta useasti. Rukouksia ei kuultu olen tullut inhimillisyyden päähän. On enää turhaa sanoa siitä alkaa Jumalan työ. Uskoni on ollutta.miksi edes kirjoitan näitä sanoja? En tiedä Ehkä siksi kun enää ei ole mitään. On vain tuska ja epätoivo kodittomuus ja köyhyys. En keitä enempää!

Saatu: 23/09/2014

Minä rukoilin

Rukoiltu 6 kertaa.

M-äiti

Kiitos Jeesus, että autat poikaani ettei aja kolaria ja kaikki menee hyvin!! Psalmin 91 suojelus poikani ympärille! AMEN

Saatu: 23/09/2014Tämä rukouspalvelu on Risto ja Marja Lindqvistin ylläpitämä.(Muusta työstä nettisivuilla Herralle.com.)